Începând cu data de 1 decembrie 2013 s-a lansat cea de a 6-a ediţie a Conferinţei Internaţionale Rural Space and Local Development (RSLD 2014), cu tema Peripheral Rural Areas between Certain Existence and Uncertain Development, care va avea loc în perioada 23-27 iulie 2014 în Cluj-Napoca, ROMÂNIA.

Evenimentul este organizat de Centrul de Cercetare a Aşezărilor şi Urbanism, Departamentul de Geografie Umană şi Turism, Facultatea de Geografie, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

Pe această cale dorim să invităm reprezentanţi din mediul academic, administraţie publică şi toţi cei care au preocupări de studiu, management şi dezvoltare a spaţiului rural să ni se alăture şi să participe la conferinţa noastră în iulie 2014.

În acelaşi timp, de la 1 decembrie s-a deschis apelul de lucrări şi prima etapă de înscriere la conferinţă conform programului anunţat. Pentru mai multe detalii privind programul şi tematica conferinţei va rugăm să consultaţi invitaţia, activând afişul conferinţei de mai jos. Pentru o mai bună vizualizare a invitaţiei vă recomandăm ca prima dată să descărcaţi fişierul.

Invitație conferință și apel lucrări

Ediția a 6-a a Conferinței Internaționale Rural Space and Local Development, 23-27 iulie 2014, Cluj-Napoca, ROMÂNIA

RSLD 2014 - videoclip

Pentru alte nelămuriri sau informaţii vă rugăm să ne contactaţi la adresa:

E-mail: rsld_ubbcluj@yahoo.com

Persoana de contact: Diana-Elena ALEXANDRU.